10 inspirerende sitater fra de mest kjente administrerende direktører (CEO)

Jeg har alltid gjort noe jeg har vært litt uforberedt på. Jeg tror det er slik mennesket utvikler seg. Når det er et øyeblikk du tenker: «Wow, jeg er ikke sikker på at jeg kan gjøre det,» men du går gjennom de øyeblikkene, så har du et gjennombrudd. Noen ganger er det et tegn på at noe virkelig flott er i ferd med å skje. Du vil utvikle og lære mye mer om deg selv.

Donald Trump, USAs president, tidligere administrerende direktør i The Trump Organization
Uten lidenskap har du ingen energi, og uten energi har du bare ingenting.

Jeff Bezos, ceo i Amazon
Det som er farlig i næringslivet er ikke å vokse.

Larry Page, ceo i Google
Hvis du forandrer verden, jobber du med viktige saker. Da gleder du deg til å stå opp om morgenen.

Larry Ellison, ceo i Oracle
Når du er nyskapende, må du forberede deg på det faktum at alle kan fortelle deg at du er gal.

Zuckerberg, ceo i Facebook
Spørsmålet jeg stiller meg selv nesten hver dag er: «Gjør jeg det viktigste jeg kan gjøre?» – … Hvis jeg ikke føler at jeg jobber med det viktigste problemet jeg kan hjelpe med, føler jeg meg ikke bra med å bruke tid som dette. Og det er det selskapet er.

Tim Cook, administrerende direktør i Apple
Jeg lærte at konsentrasjon er nøkkelen. Ikke bare i å drive en bedrift, men i ditt personlige liv også.

Michael Dell, ceo i DELL
Du trenger ikke å være et geni eller en visjonær, eller til og med ha en grad for å lykkes. Du trenger et rammeverk og en drøm.

Pete Cashmore, administrerende direktør i Mashable
Faktisk konkurrerer vi alene med oss selv. Vi har ingen kontroll over hvordan andre jobber.

Richard Branson, administrerende direktør i Virgin Group
Forretningsmuligheter er som busser, det vil alltid være en annen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *